torsdag 28. august 2008

Et CDkort



Inspirert av damene på rubberstampsforumet, Tim Holtz og Krumelures utfordring laget jeg dette CD-kortet. Jeg tror jeg ramla et stykke utfor kravene til utfordringen, men jeg ble rammet av ufrivillig kreativitet.




Hele kortet. Dette er kravene i utfordringen;
-3 Pattern Papers
-2 Brads, Buttons, Eyelets, Ect.
-1 Flower
-At least one Scrapmagasinet Stamp

magic mesh, og retroblomsten som forøvrig er stemplet med restene av alkoholblekket jeg brukte på plata. Ikke akkurat det resultatet jeg forventa, men de blei nå helt ok.



Jeg skulle stemple oppå plata, men det som skjedde er at i stedenfor ble trykket "nedi" blekket. Litt vanskelig og få avfotografert, men stemplet som er fra Scrapmagasinet sier " det er din dag i dag!"


Detaljbilde. Stjernecharmsene er festet i brodergarn. Swirlsene er fra Rhonna Farrer og blomstene er fra prima. Cd'en er "rammet" inn med dabber fra Ranger.

tirsdag 26. august 2008

Et herrekort

Hvorfor er herrekort så vanskelig og lage? Her har jeg gjort et forsøk, og det var egentlig ganske artig. Og, jeg har hatt en mann til og kontrollere herrefeelingen på dette kortet...med det ledende spørsmålet ; "vil du si dette kortet er til en dame eller en mann?" :p


Oldies fra art impressions, farget med akvarellblyanter og malt over med vannpensel.


Hele kortet


detalj fra venstre hjørnet. nettet er en bit av en antiskliduk, sånn man kan legge under tepper så de ikke sklir avsted. festet med brodergarn.


***

Oldies from art impressions colored with aquarellcolors . I've tried to make a card to a man....why is it so much more difficult than to make a feminine card? still, it was fun to make :)

Posted by Picasa

søndag 24. august 2008

Min venn

Det går mye i blomster hos meg for tiden, egentlig litt deilig og plutselig få til og bruke noen av alle de blomstene jeg har samlet på en stund. Denne gangen har jeg også fått med litt ekstra stempling, siden mye av utstyret mitt ligger nedpakket er blir det oft slik at alt man gjerne skulle hatt med er ikke er helt tilgjengelig.


Stempler fra stempelglede, og Aud design
Primablomster, brad fra american crafts, blingblomster fra lokal butikk, og en knapp av ukjent opphav. kartongen er fra bazill.
Sist men ikke minst har jeg gjort et forsøk med en masse glimmer mist, det gir en finfin effekt i rl, men det var neimen ikke så enkelt og ikke få papiret krøllete.

Kortet, fargene er noe mørkere i rl. Var ikke helt enkelt og få til riktig lys med kameraet.


Detaljer. Jeg syns min venn stempelet(stempelglede) er så nydelig, og lekre swirls(Aud design) som gjør seg bra nesten uansett hvor de brukes!

***
Lots of glimmer mist, some flowers and a beautiful "my friend" motive(stempelglede). A fun card to make!
Posted by Picasa

fredag 22. august 2008

En sukkersøtt utfordring.

sukkersøtts blogg er det en utfordring om og bruke minst 3bånd og 3 brads på et kort, her er mitt forsøk. Artig og ha noen "tvungne" elementer med i kortet.


Blomster fra prima, pynt fra MM, American crafts, Heidi Grace og magic mesh.
Blomster, brads, bånd og magic mesh.

Sitatet.
Posted by Picasa

Min første scan/ my first scan


Jeg har fått meg scanner, men om det var så enkelt og bruke som jeg hadde trodd....Nei.
Her er i alle fall et konfirmasjonskort som jeg har laget på bestilling, satser på at vedkommende ikke er innom her og kikker.
Nå har jeg bare og hive meg i skanneøving, så får jeg håpe på bedre resultater etterhvert.

God helg til alle som måtte titte innom.

***

I've got a scanner! But it wasn't as easy to use as I had imagined, this is my first try and I hope I'll get better results after some more testing.

I wish you all a good weekend!
Posted by Picasa

Kreativt avbrekk del 2

Det var ikke alle bildene som ville være med i går, så resten kommer her. Har prøvd meg på et par dorullkort, en artig liten sak.

stempeltrykk på glossy, litt blonde, blomster fra prima, og brads fra MM, teksten sier "happy" og produsenten kommer jeg ikke på i farta. Til og med noen raindrops har jeg fått brukt, det satt ganske langt inne :P


Dorullkort2


Et kort med flere ting jeg har prøvd og få brukt en stund, og på min kreative avstikker fikk jeg det plutselig til.prdukter fra MM,prima, magic mesh, ei ordbok, og DCWW


Og et detaljbilde.

***
Part two of my creative runaway. I have managed to use products that I have tried to use again and again, with no result. But this time!
Posted by Picasa

torsdag 21. august 2008

Et kreativt avbrekk

Noen ganger er det et avbrekk fra den vanlige hverdagen som er tingen, og det virket jammen meg denne gangen. Noen herlige kveldstimer i går gav resultater, og vel så virkningsfullt er det og ha med seg en begrensa mengde utstyr.


Jeg kjøpte meg noe bånd på en lokal butikk, og jammen fikk jeg til og bruke det også. Friendship er rub ons fra en blokk som jeg tror er produsert av DCWW.


"Sikt alltid mot månen, for selv om du bommer havner du blant stjernene" overheadark farget med alkoholblekk, div blomster fra prima og noe chipboard fra MM(forøvrig noe jeg virkelig har strevd med og få brukt), og en paisley som jeg ikke husker hvor jeg har fra.

En slide jeg prøvde meg på og pynte. tekstpapiret er fra ei bok jeg kjøpte her om dagen.

***
A runaway from the average life, resulted in several cards. So wonderful sitting in the evening, silence and cardmaking!
Posted by Picasa

mandag 18. august 2008

En award



Du snille søte Maiken, tusen takk for utrolig mye flotte kommentarer! og, tusen takk for awarden jeg fikk av deg





Awardens regler:

1. The winner can put the logo on her blog.

2. Link the person you received your award from.

3. Nominate at least 7 other blogs. ( Jeg følger ikke regelen helt og nominerer bare 3)

4. Put links of those blogs on yours.

5. Leave a message on the blogs of the girls you’ve nominated.


Jeg vil da få nominere disse kreative sjelene:


2. Nina

3. Lene

Endelig!

Det kan vel nesten kalles en revolusjon, jeg har fått meg skriver! en Canon pixma ip610. Jeg er lykkelig! I går pakket jeg den opp, og har fått satt i fargekasettene og i kveld skal jeg teste den.

Og så...jammen har jeg fått påbegynt en ordentlig scrappeplass også. Jeg har tenkt og tenkt og ønsket og ønsket, og nå er det endelig i gang.
har fått satt opp pulten, eller...min pappa fikk satt opp pulten. Godt og ha feriegjester med tiltakslyst. Nå spekulerer jeg i ulike løsninger på hyller, så om det er noe som har noen gode ideer så tar jeg gjerne imot!

scrappemania


Scrappemania
Ei flott side, med mye aktivitet og lassevis av inspirasjon!
De feirer stor traffikk med en ny header

Og i denne anledningen gir de vekk en alldeles lekker pakke scrappesaker!

søndag 17. august 2008

Venner/friends

Jeg er så fornøyd med mine nye primablomster! Filefolderen laget jeg en stille stund på jobb, motivet er fra Magnolia.
***
I'm so pleased with my new prima flower, I want more! The filefolder was made a quiet hour at work, and the motive is from magnoila.
The text says; Friends makes the world a good place to be!"

Detalj filefolder

Detalj nede på kortet.

Inspirert av Tim Holtz, den mannen er helt utrolig!
***
Inspired by Tim Holtz, that man is amazing!!
Posted by Picasa

fredag 15. august 2008

Mine siste kreasjoner/My latest cards

Jeg har jo fått meg glimmer mist, føler ikke helt at vi er 100% på bølgelengde enda, men jeg jobber med saken. Her i rekken er det glimmer mist på alle kortene.

Motivet er et av de motivene jeg liker best, for jammen kan det anvendes på mange måter, og ikke minst alle mulighetene man har til og variere med farger og eller andre ting.

Sitatdetalj; "winning does not make you a better person, but being a better person makes you a winner."
så sant, så sant.

Glimmer mist detalj :P

Blomsten er en merkelapp fra ei bukse jeg kjøpte, om alle merkelapper er så fine kommer jeg til og ha en ypperlig grunn til og kjøpe flere bukser *lol*
***
The motive is actually a tag from a pair of jeans i bougt, and it's a very good exuse to buy more jeans :P
The text says: some people come into our lives and quietly stays. Others stay for a while, leaving fottprints in our (the rest will follow)
----
Blog candy
Xtina har en superflott bloggcandy i bloggen sin. En av bare kjempemange grunner til og stikke innom og se hva hun kreerer! Ei utrolig flink dame!
Posted by Picasa

onsdag 13. august 2008

Den vanskelige kreativiteten/ Creating is sometimes so difficult!

De siste dagene har jammen vært tørre, på den kreative fronten. Jeg har plukket frem noe småtterier, og lagt det tilbake i skuffen igjen. Jeg har prøvde og lage en LO, men fornøyd kan jeg ikke si jeg ble...følte meg satt tilbake til start! I dag har jeg lagd to kort, men er overhodet ikke fornøyd med noen av dem. Kortene under er noen resultater av vår og sommeren 08

Teksten her er så utrolig sann....og kunsten er og klare og se det når det virkelig er grått og motbakkene er bratte. Kortet er mindre enn jeg vanligvis lager, men artig og lage noen småkort også.


Jeg har igjen prøvd meg på noe jeg ikke helt føler jeg behersker, organisert kaos.


Fotostempel, litt bling og en eyelet.


"virkelig vennskap er en plante som vokser langsomt"
Posted by Picasa

søndag 10. august 2008

LItt småplukk


Jeg prøver meg på mønstret bakgrunn, og tester scallop-saksa mi. motivet er malt med akvarellfarge.

***
Keep a little secret place in your heart, where your dreams can be.


Jeg er så glad i stemplene mine fra Stempelglede, og snart hååper jeg at jeg får kjøpt meg siste kolleksjonen derfra.

***

This beautiful lady again, motiv from "stempelglede"


Jeg prøvde meg på og lage kort med truseblonder, og limark..så helt passelig greit fornøyd. Men vakker ble jeg utseende etterpå, glitrende rett og slett *lol*

***
Made with laces from a pantie. When the job was done, I looked like a christmastree...sparkling :P

Detalj.
Posted by Picasa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sidevisning