mandag 3. november 2008

Treig mandag/ Slow Monday

I dag har det meste gått i sirup, og jeg har vært ganske så ineffektiv i grunn. Kortet her gikk som i sirup, helt til det plutselig blei ferdig.

Jeg begynte med en tanke, og endte opp med noe helt annet. Fargene er i grunn ganske meg...mon tro om jeg ikke bør prøve meg litt med litt andre farger.


Denne har vært plassert på maaaange scrappeprosjekter uten at den noen gang har blitt værende, endelig...i dag fant den sin plass!


Et lite "kanskje-ha-noe-inni-prosjekt", som holdt på å ende med katastrofe, da det plutselig stod "to mum with love" på blomsten. Jeg tror jeg rodde meg greit i land.

***
Today, everything has gone like in syrup...even making this card. But, I made it. The flourish has been placed several times on different projects...but finally today it found its place:D.
I tried a "maybe-have-something-on-the-insides" project..it almost became a disaster. The small flower I used, had a hidden message thad said "to mum, with love", but I think I came out of it okay.
Posted by Picasa

6 kommentarer:

Hilde sa...

Herlig kort! Og den swirlen var jo bare fantastisk da, hva har du gjort?

Norunn sa...

Takk frue *klemme*
Swirlen er en chipboardswirl som først ble malt...så er den embosset. Og til slutt er det noen prikker med liquidpearls på den :)
Det verste er jo egentlig at nå kunne jeg godt tenke meg fler...for de er jo egentlig ganske dekorative:P

Julieutrulie sa...

Nydelige kort du lager! så flink du er til å stæsje! ;) masse flott å se på i bloggen din !

Lene sa...

Heisann. Takk for kommentar i bloggen min. Jeg kan sende deg en link til denne koppen når jeg kommer hjem fra jobb i dag.

Lene sa...

Her kommer link til koppen: http://www.stampingvideos.com/

finnabair sa...

well, sometimes everythings goes hard... I; tring to finish one album for about two weeks - and I can't!
:* kisses

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sidevisning